ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ: 210 5126988

Είδος: οικιακή γάτα,
Ηλικία:17 ετών
Όνομα: Tigerli
Ιδιοκτήτης: E. Gasser-Tuddli, Neuallschwil (Ελβετία)
Περιγραφή / Πρόβλημα:
Το ζώο αρρώστησε περίπου πριν από ένα χρόνο, με άρνηση τροφής. Έχασε βάρος, είχε ατονία, έγινε καχεκτικό με απαθές βλέμμα και θαμπό και αδύνατο τρίχωμα. Μέτρα που ελήφθησαν (Θεραπεία / Δοσολογία)
Ο κτηνίατρος έκανε τονωτικές ενέσεις και έδωσε βιταμίνες σε δισκία, αλλά ο Tigerli δεν ήταν ο παλιός εαυτός του όπως ελπίζαμε.
Άκουσα για το Anima-Strath του το είπαμε και μας πρότεινε εναλλακτικά να το δοκιμάσουμε, δίνοντας μισό κουταλάκι του γλυκού καθημερινά.
Αποτέλεσμα:
Μετά από 3 μήνες, ο Tigerli επανήλθε όπως ήταν στο παρελθόν! Είναι στα φυσιολογικά του πλαίσια, με όρεξή, είναι υγιής, το τρίχωμα του λαμπερό και είναι εξαιρετικά ζωηρός.
Προσωπικό συμπέρασμα (Παρατήρηση): Το Anima-Strath κάνει θαύματα!

Το συνιστούμε θερμά τόσο για μικρά ή μεγάλα ζώα, όχι μόνο θεραπευτικά αλλά κυρίως προληπτικά σε καθημερινή χρήση ως ελιξίριο ζωής και υγείας.


Είδος: οικιακή γάτα Όνομα: Zora 
Ηλικία: Γεννήθηκε τον Μάιο του 2002 και ήταν μαζί μας από ηλικίας 12 εβδομάδων
Ιδιοκτήτης: Anna Bernhard,Niederbipp, (Ελβετία)
Δίνουμε μόνο ξηρά τροφή.
Προσωπική Παρατήρηση:
Την ξεκινήσαμε με το Strath σε κόκκους και στην συνέχεια δώσαμε ένα δισκίο Strath την ημέρα μαζί με την ξηρά τροφή.
Διαλέγει πάντα πρώτα το δισκίο!
Έχει εξαιρετική υγεία όλα αυτά τα χρόνια και έχουμε επίσης παρατηρήσει πόσο πυκνό και γυαλιστερό τρίχωμα έχει, αρμονική και ισορροπημένη συμπεριφορά και ανάπτυξη, ενέργεια και ευελιξία όπως όταν ήταν μικρή.
Η Zora στα 15 της σήμερα, είναι σε εξαιρετική φόρμα για την ηλικία της.
Ο κτηνίατρος εκπλήσσεται με την εξαιρετική κατάσταση της υγείας της και την άψογη εμφάνιση της ,που την αποδίδει βεβαίως στην συνεχή αγωγή και φροντίδα με το Anima Strath.


 Τα προϊόντα Αnima-Strath, Bee-Strath, Combi-Strath, Equi-Strath, Ferma-Strath & Tono-Strath είναι από φυτικά συστατικά και είναι ωφέλιμα, για όλα τα κατοικίδια ή παραγωγικά ζώα. 100% φυσικά, εξασφαλίζουν υγεία, όρεξη, μακροζωία και ενέργεια.

 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής Anima Strath

ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΑΡΕΛΗ
Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος και Διανομέας Ελλάδας
Λ. Ριανκούρ 7, 115 23 Αθήνα -Τηλ.: 210 5126988