ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ: 210 5126988

Εκτροφή: Κουνέλια Deilenaar & Mini Lop
Περιγραφή / Πρόβλημα:
Ως κονικλοτρόφος, γνωρίζω τα προβλήματα με τις διάφορες φυλές κουνελιών:
Mini Lop, Μαδαγασκάρης και το δίχρωμο “Madagaskarschecke”.
Με τη φυλή Deilenaar, ειδικότερα, είναι δύσκολο να φθάσουν στο σωστό βάρος καθώς επίσης παρουσιάζουν ένα αδύναμο μυϊκό σύστημα.
Μέτρα που ελήφθησαν (Θεραπεία / Δοσολογία):
Έδινα 1 κουταλάκι του γλυκού-(2 g)-του κόκκου Strath ανακατεμένο μαζί με την τροφή καθημερινά.
Αποτέλεσμα Παρατήρηση:
Σε μια δοκιμή σύγκρισης με και χωρίς το Strath, τα ζώα που δεν το έλαβαν παρουσίαζαν ασθενέστερη ανάπτυξη. Η αγωγή με πρωτεϊνική τροφοδοσία θα είχε αρνητικά οικονομικά και ανασχετικά αποτελέσματα στην υγεία και την αναλογία μυϊκής και λιπώδους σύστασης.
Σε όσα έλαβαν την αγωγή με Strath είναι εύρωστα, με σωστή ανάπτυξη, χωρίς προβλήματα υγείας και διατροφής. Η απόδοση γάλακτος είναι επαρκής στις θηλάζουσες μάνες.
Τα συγκεκριμένα ήδη χρειάζονται ιδιαίτερη στοργή και είναι χαρακτηριστικό ότι τους άρεσε να γλείφουν το Strath από το κουτάλι.


Εκτροφέας
Mr A.M. Buchs (Switzerland)
Περιγραφή / Πρόβλημα:
Τα προβλήματα υγείας αφορούσαν κυρίως το πεπτικό σύστημα .Είχαν κακή όρεξη, παρουσίαζαν ρινίτιδες, ήταν απαθή και καχεκτικά με κενό βλέμμα, θαμπό και αραιό τρίχωμα, με προφανείς επιπτώσεις στην πάχυνση και αναπαραγωγή τους.
Μέτρα που ελήφθησαν:
Δεν υπήρξε καμία βελτίωση παρά τις αλλαγές διατροφής και χορήγησης φαρμακευτικής αγωγής με αντιβιοτικά
Δοκίμασα με μελέτες που έκανε η Galimedica την επίδραση του διατροφικού συμπληρώματος Strath στην υγεία των κουνελιών της εκτροφής μου.
Από δώδεκα κουνέλια τοποθετήθηκαν σε δύο ομάδες . Η πρώτη ομάδα ήταν οι μάρτυρες και η δεύτερη ήταν με χορήγηση Strath για πέντε εβδομάδες.
Κάθε ζώο στη μελέτη από την δεύτερη ομάδα ελάμβανε 1,5 ml σιρόπι Strath στο πόσιμο νερό, κάθε μέρα επί πλέον της κανονικής διατροφής του.
Αποτέλεσμα:
Μετά από μόλις τρεις εβδομάδες ήδη όλα τα ζώα από την δεύτερη ομάδα με το Strath, δεν είχαν προβλήματα ρινίτιδας, είχαν καλή όρεξη, είχαν ζωτικότητα, το πέλος του τριχώματος ήταν ζωηρό και γυάλιζε, με εμφανή διαφορά στην ανάπτυξη τους.
Στα άλλα ζώα της πρώτης ομάδας χωρίς το Strath το πρόβλημα εξακολουθούσε χωρίς απολύτως καμία μεταβολή.
Παρατήρηση:
Αυτή η μελέτη απέδειξε ότι προβλήματα σε κουνέλια, σχετιζόμενα με το πεπτικό σύστημα, τις ρινίτιδες, την κακή ανάπτυξης και που δεν ανταποκρίνονταν στη θεραπεία με αντιβιοτικά ή με την αλλαγή διατροφής χρησιμοποιώντας απλά το Strath, θεραπεύονται.


 Τα προϊόντα Αnima-Strath, Bee-Strath, Combi-Strath, Equi-Strath, Ferma-Strath & Tono-Strath είναι από φυτικά συστατικά και είναι ωφέλιμα, για όλα τα κατοικίδια ή παραγωγικά ζώα. 100% φυσικά, εξασφαλίζουν υγεία, όρεξη, μακροζωία και ενέργεια.

 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής Anima Strath

ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΑΡΕΛΗ
Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος και Διανομέας Ελλάδας
Λ. Ριανκούρ 7, 115 23 Αθήνα -Τηλ.: 210 5126988