ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ: 210 5126988

Ισπανική εταιρεία έρευνας, παραγωγής και εμπορίας κτηνιατρικών και διατροφικών συμπληρωμάτων και προϊόντων υγιεινής για κατοικίδια. Ιδρύθηκε το 1994 με στόχο την έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων με φυσικά συστατικά και ήπια φαρμακευτική δράση που καλύπτουν καθημερινές ανάγκες για τα κατοικίδια. Πρόσφατα έθεσε σε κυκλοφορία νέα προϊόντα πιστοποιημένα ως αμιγώς φυσικά.


 ARTIVET COMPLEX ΣΕ 240 & 300 ΔΙΣΚΙΑ

Το Artivet Complex είναι συνδυασμός 8 (οκτώ) δραστικών συστατικών με χονδροπροστατευτικούς παράγοντες, που ασκούν μυοχαλαρωτική δράση και βοηθούν στην μείωση του εκφυλισμού του χόνδρου και του υαλοειδούς παράγοντος. Προσφέρει διατροφική υποστήριξη για τη σύνθεση κολλαγόνου και συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση του πόνου και της φλεγμονής.
Ανακουφίζει από την φλεγμονή και τον πόνο
• Βελτιώνει τις κινητικές δεξιότητες
• Μειώνει τον εκφυλισμό του χόνδρου
• Δρά ως ενδοαρθρικό «λιπαντικό»
• Αποκαθιστά την λειτουργικότητα των αρθρώσεων σε κάθε περίπτωση αρθροπάθειας ή ρευματοειδούς αιτιολογίας. Χάρη στην προληπτική δράση του, ενδείκνυται για:
Μεγαλύτερης ηλικίας ζώα
Για μεγαλόσωμες φυλές

Για σκυλιά με έντονη άσκηση
Για σκυλιά εργασίας και
Για αποκατάσταση σε σκυλιά μετά από μετεγχειρητικές ή τραυματικές καταστάσεις
Υδροχλωρική Γλυκοζαμίνη 300mg, Θειϊκή Χονδροϊτίνη 300mg, Aσκορβικό Οξύ 10mg και MSM 250mg, Υαλουρονικό οξύ 15mg, Γλυκανικό Ψευδάργυρο 10mg & Κολλαγόνο ΙΙ 150mg.
Ανάλυση Προϊόντος


Τα προϊόντα Αnima-Strath, Bee-Strath, Combi-Strath, Equi-Strath, Ferma-Strath & Tono-Strath είναι από φυτικά συστατικά και είναι ωφέλιμα, για όλα τα κατοικίδια ή παραγωγικά ζώα. 100% φυσικά, εξασφαλίζουν υγεία, όρεξη, μακροζωία και ενέργεια.

 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής Anima Strath

ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΑΡΕΛΗ
Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος και Διανομέας Ελλάδας
Λ. Ριανκούρ 7, 115 23 Αθήνα -Τηλ.: 210 5126988