ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ: 210 5126988

Το Artivet Complex είναι συνδυασμός 8 (οκτώ) δραστικών συστατικών με χονδροπροστατευτικούς παράγοντες, που ασκούν μυοχαλαρωτική δράση και βοηθούν στην μείωση του εκφυλισμού του χόνδρου και του υαλοειδούς παράγοντος.  Προσφέρει διατροφική υποστήριξη για τη σύνθεση κολλαγόνου και συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση του πόνου και της φλεγμονής.

ΧΟΝΔΡΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Κατάλληλα συγκεκριμένα διατροφικά συστατικά, προστατεύουν από ενδεχόμενα προβλήματα των αρθρώσεων και δρούν με θεραπευτικά οφέλη σε ζώα που υποφέρουν ήδη από οστεοαρθρίτιδες και συγγενείς αρθροπάθειες.


 ARTIVET COMPLEX ΣΕ 240 & 300 ΔΙΣΚΙΑ

Το Artivet Complex είναι συνδυασμός 8 (οκτώ) δραστικών συστατικών με χονδροπροστατευτικούς παράγοντες, που ασκούν μυοχαλαρωτική δράση και βοηθούν στην μείωση του εκφυλισμού του χόνδρου και του υαλοειδούς παράγοντος. Προσφέρει διατροφική υποστήριξη για τη σύνθεση κολλαγόνου και συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση του πόνου και της φλεγμονής.
Ανακουφίζει από την φλεγμονή και τον πόνο
• Βελτιώνει τις κινητικές δεξιότητες
• Μειώνει τον εκφυλισμό του χόνδρου
• Δρά ως ενδοαρθρικό «λιπαντικό»
• Αποκαθιστά την λειτουργικότητα των αρθρώσεων σε κάθε περίπτωση αρθροπάθειας ή ρευματοειδούς αιτιολογίας. Χάρη στην προληπτική δράση του, ενδείκνυται για:
Μεγαλύτερης ηλικίας ζώα
Για μεγαλόσωμες φυλές

Για σκυλιά με έντονη άσκηση
Για σκυλιά εργασίας και
Για αποκατάσταση σε σκυλιά μετά από μετεγχειρητικές ή τραυματικές καταστάσεις
Υδροχλωρική Γλυκοζαμίνη 300mg, Θειϊκή Χονδροϊτίνη 300mg, Aσκορβικό Οξύ 10mg και MSM 250mg, Υαλουρονικό οξύ 15mg, Γλυκανικό Ψευδάργυρο 10mg & Κολλαγόνο ΙΙ 150mg.
Ανάλυση Προϊόντος

ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΑΡΕΛΗ
Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος και Διανομέας Ελλάδας
Λ. Ριανκούρ 7, 115 23 Αθήνα -Τηλ.: 210 5126988